Roliga historier & Fräckisar

Fräckis: Anna plastikopererar sig för 50 000 kr

Anna hade länge brottats med sitt åldrande. Hon saknade åren då hon såg ung och fräsch ut och liksom strålade på ett sätt som hon, enligt henne själv, inte längre gjorde. Så Anna bestämde sig för att plastikoperera sig. Hon tog ut 50 000 kronor och letade upp en plastikklinik som opererade hennes ansikte så att det såg mycket yngre ut än tidigare.

Efter operationen så var Anna riktigt nöjd, doktorerna hade verkligen lyckats. Så på vägen hem stannade Anna till vid ett tidningsstånd.
– Förlåt för att jag frågar, men hur gammal tror du jag är? frågade Anna försäljaren.
– Jag tror du är 31, svarade försäljaren.
– Tack, vad gulligt av dig, men jag är faktiskt 47, svarade Anna glatt.

Anna fortsatte hemåt, men gick in på McDonalds på vägen där hon inte kunde hålla sig från att fråga tjejen i kassan.
– Ursäkta, men hur gammal skulle du tippa på att jag är?
– Jag tror du är 28, sade den unga tjejen i kassan.
– Tack så mycket, men jag är faktiskt 47, svarade Anna.

Anna fortsatte hemåt och hon stannade ytterligare en person på gatan för att ställa samma fråga. Denne person gissade på att Anna var 29, vilket gjorde Anna ännu gladare. Operationen hade verkligen fungerat!

När Anna slutligen kom fram till sin busshållplats såg hon en äldre man.
– Förlåt om jag tränger mig på, men hur gammal skulle herrn tro att jag är? frågade Anna.
– Kära du, jag är 81 år gammal och jag ser inte så bra längre. Men när jag var ung lärde jag mig ett bra knep för att ta reda på en kvinnas faktiska ålder. Det kräver dock att jag får känna på dina bröst, svarade gubben.

Anna tvekade en stund innan hon tänkte ”äh vafan, det har ju gått så bra idag.”
– Okej, du får känna, svarade Anna och gubben ställde sig bakom henne och började klämma och känna.

Efter några minuter fick Anna nog.
– Såja, det räcker nu. Hur gammal tror du jag är?
– Du är exakt 47 år gammal, svarade gubben.
– Men HUR kunde du lista ut det? frågade Anna.

Mannen plirade med ögonen mot henne och svarade.
– Jag stod bakom dig i kön på McDonalds…

Share via
Copy link
Powered by Social Snap