Roliga historier & Fräckisar

Fräckis: Fredrik gifter sig med norrländska

Det var 3 karlar som satte sig på en bänk i centrala stan och skröt om vilka krav de hade på sina respektive fruntimmer.

Gift sig med skåning

Den förste gubben, Johan, hade gift sig med en dam från östkusten. Hade hade ställt som krav på henne att hon skulle sköta all städning och disk där hemma.

Den första dagen hade Johan inte märkt någonting, men den andra dagen kom han hem till ett skinande rent hus – och disken var klar, torkad och undanställd.

Den andra gubben, Peter, berättade att han hade gift sig med en kvinna från Skåne. Han hade gett hustrun tydliga order om att det var hennes uppgift att sköta all matlagning, disk och städning.

Den första dagen såg Peter inga resultat alls, andra dagen såg han att det blivit något bättre.

Tredje dagen noterade han dock att huset var välstädat, disken färdig och det stod en vällagad middag på köksbordet.

Middag 18.00 varje dag

Den tredje gubben, Fredrik, hade gift sig med en kvinna från Norrland.

Han hade sagt till sin fru att hennes plikter var att hålla huset välstädat, diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten, rensa rabatterna och en aptitlig middag skulle stå på matbordet 18.00 varenda dag.

Fredrik berättade att första dagen såg han ingenting och andra dagen såg han inte heller någonting.

Den tredje dagen hade svullnaden lagt sig så pass mycket att han kunde se lite på ena ögat. I alla fall nog för att fixa en macka och fylla diskmaskinen…

Man ska aldrig jävlas med en kvinna! Framför allt inte om hon har ett norrländskt temperament! Var nu sjyst mot dina vänner, DELA vidare om du fick dig ett skratt!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap