ROLIGA HISTORIER & FRÄCKISAR

Fräckis: Johan tog en öl på en restaurang tillsammans med sin kamrat

Johan tog en öl på en restaurang tillsammans med sin kamrat Jens, då han plötsligt fick se en vacker kvinna som satt vid bardisken.
Efter att ha suttit och samlat mod i drygt en timme gick han till slut fram till henne och frågade:- Har du kanske lust att komma över till mitt bord och prata en stund?
Hon svarade med att resa sig upp och ropa med sina lungors fulla kraft:

– Nej, jag vill absolut inte följa med dig upp på rummet i kväll. Alla gäster och servitörer i den fullsatta restaurangen stirrade med avsmak på Johan då han slokörat smög sig tillbaks till sitt eget bord, både förolämpad och överraskad.
Ett par minuter senare kom kvinnan över till dem och bad om ursäkt.

– Jag beklagar om jag gjorde dig förlägen, sa hon leende, – men det är så att jag studerar psykologi och nu håller jag på med en undersökning av hur olika människor reagerar när de utan förvarning försätts i generande situationer.- Det var det fräckaste jag har hört, utbrast Johan så högt att det skrällde i hela restaurangen.
– Två tusen kronor för en halvtimme…?