Roliga historier & Fräckisar

Fräckis: Linus lovar att inte ligga med värdens dotter

Linus var ute och gick i naturen hela dagen, men framåt kvällen när han skulle traska hemåt insåg han att han var helt vilse. Efter att ha gått runt i skogen hela kvällen utan att ha hittat ut kom han äntligen fram till en liten stuga. Linus släpade sig fram och knackade på.

”På ett villkor”

Efter en evighetslång väntan öppnades dörren. På andra sidan stod en väldigt, väldigt gammal asiatisk man. Han hade långt, vitt skägg och såg undrande på Linus.

– Förlåt, men jag har gått vilse och vet inte åt vilket håll jag ska gå för att hitta ut från skogen. Skulle jag kunna få stanna här inatt? huttrade Linus fram.

– Självklart får du det. Men på ett villkor. Du måste lova på heder och samvete att du inte går i närheten av min älskade dotter. Om du bryter löftet så kommer jag att utsätta dig för tre steg av otroligt grym tortyr, svarade den gamle mannen.

Snyggaste han sett

– Självfallet, lovade Linus och fick komma in i en varma och sköna stugan.

Linus fick tvätta av sig och gick sedan in till köket för att få sig en bit mat.

Gubben ropade då på sin dotter att det var dags att komma och äta.

När hon kom ner för trappen blev Linus väldigt förvånad, dottern var inte bara ung i hans egen ålder utan dessutom strålande vacker – utan tvekan den snyggaste tjej han sett!

Dottern flirtade dessutom hejvilt med Linus under middagen med blickar och fötter som nuddade varandra under bordet. Linus kämpade dock på och stod emot. Direkt efter middagen ursäktade sig Linus och gick och lade sig i gästrummet.

Hade vilt sex

Linus kunde dock inte komma till ro, han kunde inte sluta tänka på hur jäkla snygg dottern var.

Till slut gav han vika för sina begär och gick bort till dotterns sovrum och knackade på. Hon öppnade villigt och det unga paret hade vilt sex hela natten lång.

Först på morgonkvisten smög Linus tillbaka till gästrummet.

När han vaknade några timmar senare kände han ett väldigt tryck över bröstet och när han öppnade ögonen såg han att det låg en stor sten på honom och att en lapp var fäst på stenen.

Fick total panik

På lappen stod det: ”TORTYR STEG 1, STOR STEN PÅ BRÖSTET”

”Jaha, det här var väl inte så farligt,” tänkte Linus. Han tog tag i stenen och kastade ut den genom ett fönster som stod öppet. Just när han kastade stenen fick han syn på en annan lapp:

”TORTYR STEG 2, PUNGEN FASTBUNDEN I STOR STEN”

Panikslagen tittade Linus ned och konstaterade att det stämde. Han såg också att snöret började spänna sig och bestämde sig snabbt för att ett benbrott var bättre än att bli kastrerad och kastade sig ut genom fönstret efter stenen.

Mitt i språnget såg han en stor skylt på marken:

”TORTYR STEG 3, PENIS FASTBUNDEN I SÄNGSTOLPE”

Tryck nu på DELA-knappen så dina vänner också får sig ett skratt idag

Share via
Copy link
Powered by Social Snap